Уманський навчально – виховний комплекс № 24 “Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня”

Уманський навчально – виховний комплекс №24 “Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня”

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

/Files/images/софіївка 015.jpg

УВАГА! Наш новий офіційний сайт!

Все в цьому світі тече і розвивається. І також, як виростають із старого одягу наші діти, так і виріс офіційний сайт нашого закладу. Йому стало тісно в рамках старого безкоштовного хостингу і ми переїхали.

І що ж змінилося? А змінилося дуже багато!

По-перше, у нас змінився адресу сайту.

Тепер наш основний домен — http://www.nvk24.com.ua.

По-друге, у нас нове красиве оформлення сторінок.

По-третє, у нас з’явилися нові розділи, такі як — «медіатека», в яку переїхав наш фотоальбом і з’явилися сторінки «відеоархів» і «фонотека». Також стали більш зручно розташовані всі наші сторінки, розділи і категорії.

Ну, хоча більшості це не важливо, але варто згадати, що тепер сайт написаний на сучасній мові програмування, має необмежені можливості розвитку функціоналу і, як ми вважаємо, може зайняти не останнє місце серед своїх конкурентів. Та, звичайно, все це зроблено, у першу чергу, для Вас, шановні батьки та діти! Адже без Вас ця вся виконана робота не мала б жодного сенсу.

Тому ласкаво просимо на наш оновлений сайт, користуйтеся і дізнавайтеся нову, свіжу інформацію про Ваших дітей і наш навчально-виховний комплекс № 24.

Старий сайт з цього моменту перестає оновлено, і з часом буде видалено.

Тепер настає час роботи сайту www.nvk24.com.ua!

Старий сайт перестає підтримуватись та оновлюватись, уся інформація буде з'являтися тількі на новому ресурсі!

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Грудень 2022 Наступна
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031